Írta:

A szó szoros értelmében zsúfolásig megtelt a kultúrház színházterme a jótékonysági gálára érkezőkkel, akik amellett hogy segítettek, remekül is szórakoztak, hiszen olyan nagyszerű és nívós produkciókat láthattunk, amire az összefogás mellett, méltán büszkék lehetünk.

A gála végén Sylvia, Kunyik Dóri anyukája meghatottan szólt az egybegyűltekhez:

– Nem könnyű, de megtiszteltetés itt állni és személyesen köszönetet mondani olyan embereknek, akikben ott vannak az igazi értékek – a nemes lelkűség, az emberség, az együttérzés és a segítőkészség.

Hálásan köszönöm mindenkinek, hogy megtisztelték ezt az eseményt, a kislányomat Dórit, minket a családot, a fellépőket, a szervezőket az idejükkel, jelenlétükkel és adományaikkal.
Mondandóm legnehezebb része következik, a kislányomról szeretnék pár mondatot mondani. A betegség 2014 januárjában kezdődött, leukémiát diagnosztizáltak nála. Egy éves kezelésen vagyunk túl, de az ő szívós és erős szervezetének köszönhetően sikeresen abszolválta. Dóri alázattal és bátorsággal kezeli a betegségét, és mi nagyon büszkék vagyunk rá. A körülményekhez képest jól van, és mi abban hiszünk, hogy ez így is marad.

Az Önök adományait az ő gyógyulásához elengedhetetlenül szükséges steril körülmények bebiztosítására és minden olyan dologra fogjuk felhasználni, ami az ő felépüléséhez szükséges.

Szép számban összegyűltünk itt, és én azt érzem, hogy nagyon jó olyan faluban lakni, ahol ha baj van, ennyi ember fog össze a segítségnyújtás érdekében.

Comments are closed.