Írta:

Örömmel tapasztalom, hogy délutáni programként többen választják az edzőtermi sportolást, fiúk és fiatal férfiak egyaránt. Sőt! Már nők is járnak, méghozzá rendszeresen. Ezek közül a legkitartóbb Baracska Márti, aki októbertől edz.

– A társaság nagyon jó, és ha szükség van tanácsra, hogy a súlyzókkal hogyan dolgozzak, készségesen elmagyarázzák. Edzéstervemet a fia, Baracska Tamás állította össze. Amióta edzek – két-három alkalommal hetenként – a közérzetem nagyon jó, emellett örülök, hogy teszek valamit az egészségem érdekében – mondja egy szuszra Márti.

Rendszeresen jár még erősíteni Szabó Heni, de jómagam is rákaptam az ízére. Mi nők, a taposón kezdjük a bemelegítést – ezt a helyi sportegyesület adománya – , majd jön a torna, a súlyzós gyakorlatok, hasizom erősítés, és a bokszzsák püfölése. Közben persze van idő meginni a teát, melyet Reni vagy Angi, akik közmunkásként nyitják és zárják az erősítőtermet nagyon készségesen elkészítenek nekünk. Kérésre stopperrel is mérik az időt, hogy a látogatók kedvében járjanak.
Egyébként megújult az edzőterem, a szakosztály tagjai kimeszelték a helyiséget később pedig összefogva felújították. – Az egész helyiség padlószőnyeg burkolatot kapott – a lehelyezésért külön köszönet Baracska Tamásnak, a község karbantartó részlegéről pedig Horváth Milan és Porubszky László uraknak – mondja Ivanics Norbert a szakosztály vezetője. Bővült még a kardio gépsor – a lépcsőzőgép mellé egy eliptikus trénert sikerült beszereznünk, a januári tervben egy masszív spinner pro kerékpár beszerzése szerepel. Annak külön örülök, hogy a hölgyek is felfedezték ezt a kiváló sportot. Mindenkinek sikeres edzést kívánok.

sport3

sport2

sport1

Comments are closed.