A bajnoki kezdés előtt egynapos brigádot szervezett vezetőségünk a futballpályán. Takarítás és festés céljából jöttünk össze egy szombati délután, hogy szebbé varázsoljuk futballpályánkat és annak környezetét. Egy kisebb átalakítás is zajlott az edzőpálya körül, ugyanis egy hatalmas háló került felszerelésre, ami védi épületünket a sorozatos lövésektől az edzések során. Ebben nagy segítségünkre volt Blahovics László vállalkozó, aki támogatta sportegyesületünket tartópillérekkel, továbbá Mikula Martin vállalkozó Laczkó Alexal, Árendás Tiborral és a gondnokunkkal Golán Attilával, akik bebiztosították a védőháló felhelyezését.  A sportegyesület nevében nagyon szépen köszönöm nekik támogatásukat és segítségüket.

Ami csapatainkat illeti mind elrajtoltak saját bajnokságaikban. Diákcsapatunk még csak az első mérkőzéseit abszolválja, viszont ifi és felnőtt csapatunk már javában küzd a jobbnál jobb helyezések eléréséért. Diákcsapatunk az első helyről folytatja a bajnokságot. Reméljük Bósa Zsolt edző kellőképpen felrázza diákjainkat és újra bajnokcsapatot ünnepelhetünk Szőgyénben. Az ifi csapatunk kisegítésére Párkányból érkeztek kölcsönjátékra fiatal játékosok. Reméljük ez a segítség lendületet ad majd csapatunknak és megkönnyítik az edzői páros ifj. Paluk Imre és Sámson Gábor munkásságát. Felnőtt csapatunk idénye sajnos mindjárt egy negatív bejelentéssel indult. Benye László úgy döntött, hogy felhagy az aktív labdarúgással és átadja a lehetőséget a fiatal labdarúgóink számára. Nagyon szépen köszönjük neked Laci az eddigi munkásságod és kívánunk erőt, egészséget, valamint sok sikert a továbbiakhoz!

Mindenkit sok szeretettel várunk bajnoki mérkőzéseinkre, támogassák és buzdítsák csapatainkat hisz a cél ugyanaz mindenki számára a lehető legjobb eredmények, ami büszkeséggel tölt el minden labdarúgót és szurkolót is egyaránt!

HAJRÁ SZŐGYÉN!!!

Kunyik Tamás

Comments are closed.