Írta:

A csapatok becsületesen készültek a bajnokság kezdetére. A diákok heti két edzést és egy hétvégi mérkőzést abszolválnak Golán Attila edzővel. Nekik a bajnokság csak március közepe fele kezdődik. A felnőttek és az ifik együtt készültek a tél során – heti három edzéssel és egy mérkőzéssel. Mindkét csapat 5-5 barátságos mérkőzést játszott a felkészülési időszakban.
Változások a sportpályán: Végre sikerült beszereznünk egy új hangszóró rendszert, ami leváltja az öreg, elavult technikát. Bővült az edzői segédeszközök számai is, ami elősegíti az edzők és a játékosok tökéletesebb munkáját. A vezetőség döntése alapján a továbbiakban nem lesz büfé üzemeltetve, mivel nem gazdaságos, mert a szurkolók nagy része maga szerzi be a frissítőket.
A csapatok körüli változások: A felnőtt csapatból munka végett távozott Melaj Erik és Piroska Štefan, Porubszky Attila pedig úgy gondolta, hogy megpróbálja magasabb osztályban. A távozókat pótolnunk kellett, és mivel az ifi csapat is igen gyér a sérülések végett, ezért idegen játékosok érkeztek – Varga Viktor Muzsláról és Petrovics Kristóf Párkányból. Továbbá visszatért Szőgyénbe Nothart Michael.
A bajnokság tavaszi fordulójában is minden támogatásra szükségünk lesz a szurkolóink részéről, ezért mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésekre. HAJRÁ SZŐGYÉN!
Kunyik Tamás a sportegyesület elnöke

foci-szurkolók

Comments are closed.